Banjica.net Internet

Imate mogućnost da sami izaberete paket shodno Vašim potrebama:


FLAT paketi su namenjeni pravnim i fizičkim licima koja nemaju prevelike zahteve i Internet uglavnom koriste za Web, Mail i Chat. Postoji mogućnost korišćenja P2P saobraćaja. Postoji mogućnost dobijanja statičke IP adrese. Prikazane brzine su maksimalne, a ne garantovane.

PRO paketi su namenjeni isključivo pravnim licima kojima je potreban visoki kvalitet usluge. Omogućeni su svi servisi na Internetu. Dodeljuje se potreban broj javnih statičkih IP adresa. Prikazane brzine su garantovane.

Paket S

1000 dinara

10M/2M

Paket M

1250 dinara

15M/2M

Paket L

1500 dinara

20M/4M

Paket XL

2000 dinara

30M/4M

Paket 2XL

2500 dinara

40M/8M

PRO 20

POZOVITE

20M/20M

PRO 50

POZOVITE

50M/50M

PRO 100

POZOVITE

100M/100M

* Cene za fizička lica su prikazane sa PDV-om, a za pravna lica bez PDV-a.
Preduzeće DD Net Telecommunication d.o.o. je vlasnik Banjica.net mreže i domena i shodno tome vrši sve naplate. Mesečne pretplate se računaju po kalendarskom mesecu. Tip pretplate se ne može menjati u toku svog trajanja. Tip pretplate može se menjati svakog meseca po isteku predhodne pretplate. Usluga promene paketa je besplatana. Ukoliko se izvrši uplata koja je drugacija od navedenih cena u cenovniku, biće aktivirana sledeća niža tarifa. Povraćaj viška uplaćenog novca nije moguć. Molimo korisnike da se pridržavaju novog cenovnika.
DD Net Telecommunication d.o.o. zadržava prava izmene cenovnika bez prethodne najave.